Na vrh

Drugi o nas

V rubriki drugi o nas nam lahko pošljete Vaše mnenje z naših akitvnostih (delavnicah, svetovanjih, predavanjih) in jih bomo z veseljem podelili.... Tudi konstruktivna kritika vedno prav pride.

 


Z “izplenom” delavnice smo bili zelo zadovoljni. Čeprav imamo nekaj izkušen s prijavljanji na projekte, smo dobili kar nekaj poudarkov, na katere do sedaj nismo bili (dovolj) pozorni. Takšnih delavnic in pristopov bi si želeli še več.

(Goran Potočnik Černe, Zavod Misel v Praksi, Maribor)


Delavnica je bila pripravljena in izvedena zelo strokovno, strukturirano, tako iz organizacijskega in vsebinskega vidika. Udeleženci smo imeli priložnost pridobiti nova znanja, veščine, konkretno postaviti vprašanja nanašajoč se na iskanje informacij o pripravi projektov, pripravi razpisov kot tudi o pripravi poročil. Ob vsem tem smo imeli priložnost mreženja s kolegi iz drugih NVO. Delo je potekalo v sproščenem in delovnem vzdušju, ki nam je ustvarilo pogoje za nadaljnje delo na pripravi individualnih projektnih predlogov, ki bodo potekala pod mentorstvom Dejana Bogdana.

(Petra Cerinšek, Zveza društev za socialno gerontologijo Slovenije)


Delavnica je bila izvedena odlično, tako vsebinsko kot organizacijsko, najbolj pa mi je všeč način izvedbe. To, da je bilo izobraževanje zasnovano tako, da vsak konkretno naredi en projekt, je naravnost fantastično. Res da najbrž zahteva nekoliko več truda iz obeh strani, a sem prepričan, da se bo večkratno obrestovalo.

(Marjan Vincetič, Društvo modri planet)


Izobraževanje je bilo izjemno koristno. Čas našega druženja je minil kot šus. Hvala Dejanu (predavatelju) za zabavne trenutke in pomoč pri pripravi projektnih predlogov.

(Saša Fišer, Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Ormož)


Zelo zanimivo in poučno! Širjenje znanja in informacij v ta pravo smer: akcija=reakcija. Hvala!

(Špela Pušnar, Zavod uho; oko: Maribor)


Predavatelj resnično pozna področje in nam je ponudil izjemen vir informacij, ki mi bo zagotovo služil pri mojem nadaljnjem delu. Hvala.

(Vanja Blagotinšek, Društvo kadrovskih delavcev Maribor)


Zahvala za res koristno in uporabno predavanje, pa tudi za vaš motivacijski pristop. Dobili smo veliko konkretnih informacij. Se že veselim individualnih konzultacij.

(Mirjana Ivanuša-Bezjak, Društvo kadrovskih delavcev Maribora, Lenarta in Slovenske Bistrice)


Na izobraževanju sem dobila veliko uporabnega znanja in namigov, predvsem pa je pohvalno, da je bilo ne samo strokovno, pač tudi zabavno, a vsi vemo, da se tako lažje uči. 

(Iva Ciglar, Hrvaško kulturno društvo Maribor)


Izobraževanje je bilo tudi za našo neprofitno organizacijo zelo koristno, saj so tovrstna izobraževanja običajno plačljiva in zato težko dostopna za manjše neprofitne organizacije. Postopki pridobivanja sredstev in priprave samih projektnih predlogov, so lahko kljub izvrstnim idejam, zelo zahtevni, zaradi česar so izobraževanja za pridobivanje tovrstnih znanj in veščin zelo dobrodošla. Predvsem pa mi je všeč oseben pristop in možnost, da bo vsak, ki je sodeloval na izobraževanju, dobil še dodatne, individualne konzultacije ter s tem nujno potreben feedback za pripravo čim boljšega projektnega predloga in realno možnost za pridobitev EU ali drugih nepovratnih sredstev, namenjenih izvajanju različnih dejavnosti.

(Tamara Gornjak, Društvo ADVANS)


Rada bi se zahvalila za res zanimivo predavanje, pa tudi za vaš motivacijski pristop. Končno takšno izobraževanje, ki omogoča, da dejansko lahko nekaj konkretnega, ob nadaljnji strokovni pomoči, tudi v prihodnje narediš.

(Tina Rataj, Društvo za razvoj kreativnosti in potencialov)


Izobraževanje je bilo zelo koristno, saj smo bili seznanjeni z osnovami in pristopi do mednarodnih razpisov in katere možnosti vse imamo za financiranje naših projektov. Vsekakor pa moram izredno pohvaliti cilj izobraževanja, kjer bi naj vsak udeleženec pripravil projekt, ki bo primeren za prijavo na nekatere razpise.

(Petra Hazabent, Društvo za kulturno produkcijo in afirmacijo umetniških procesov NAGIB)


 

 

 

 

 

 

V rubriki drugi o nas nam lahko pošljete Vaše mnenje z naših akitvnostih (delavnicah, svetovanjih, predavanjih) in jih bomo z veseljem podelili. Tudi konstruktivna kritika vedno prav pride.